Tømrer i Nordsjælland

Moderne håndværk med respekt for traditioner

Leif Nielsen A/S står klar som tømrer i Nordsjælland for både virksomheder, private og det offentlige. Det er vigtigt for os, at arbejdet foregår i tæt dialog mellem os og kunden, og vi sætter altid dine behov i højsædet. Så hvad end du ønsker et traditionelt håndværk eller et mere moderne look, står vi klar.

Vores dygtige tømrersvende er fagligt blandt de bedste i branchen og giver derfor dig det bedste resultat. Vi sørger for løbende at videreuddanne vores medarbejdere, så de altid har kendskab til de nyeste tendenser og teknikker inden for tømrerfaget.

Mangler du en tømrer i Nordsjælland?

Ring til os

Tømrer til nybyg, ombyg eller tilbyg

Lige meget hvilken type opgave du har i tankerne, så er vi klar til at rådgive dig. så du får det bedste slutresultat. Uanset byggeprojektets størrelse eller type, sørger vi for at levere de bedste tømrere i Nordsjælland.

Vi klarer alt inden for:

  • Nybygning
  • Ombygning
  • Tilbygning

Vi går ikke på kompromis med kvalitet eller materialer. Vores mange år i branchen har sikret, at vi gennem vores samarbejde med leverandører af byggematerialer altid får de bedste produkter til prisen. Således kan vi sikrer dig et slutresultat af høj kvalitet og med lang holdbarhed.

Har du større projekter i tankerne, kan vi tilbyde en total løsning i samarbejde med vores elektrikerafdeling, så du skal ikke tænke på at koordinere det. Derudover kan vi tilbyde installation af sikring, så du altid er sikret mod ubudne gæster og brand. Læs mere om vores arbejde her:

Elektriker
Sikring

Klimaet og holdbarhed er på alles læber disse år. Med en byggeaftale hos Leif Nielsen A/S sørger vi for, at alle fremtidens krav til byggeprojekter overholdes, hvad end dit byggeprojekt kræver. Vores tømrersvende efteruddannes løbende, og er i tæt dialog med vores leverandører omkring nye teknikker.

Vi leverer altid til tiden!

Selvom vi elsker vores arbejde og vores kunder, har vi forståelse for, at det ikke er det bedste scenarie at have håndværkere rendende hele tiden. Derfor sørger vi altid for, at de aftalte deadlines overholdes.

Vil du vide mere?

Kontakt Leif Nielsen A/S i dag og hør hvordan vi kan gøre dine byggedrømme til virkelighed. Vi er beliggende i Nordsjælland og tilbyder vores kompetencer i de omkringliggende kommuner samt Storkøbenhavn. Ring til os i dag på tlf.: 48 70 61 90.

Kontakt os