Sikring i Nordsjælland

Vil du sikre hjemmet eller arbejdspladsen mod ubudne gæster eller brand?

Hos Leif Nielsen A/S har vi stor erfaring med opsætning og installation af sikring i Nordsjælland og København, der hjælper dig til en mere sikker hverdag både i hjemmet og på arbejdspladsen. Vi hjælper naturligvis med at finde den helt rigtige installation, der passer til dine behov. Vi udfører arbejde for både private og erhverv i Nordsjælland og Københavnsområdet.

Vi tilbyder sikring i form af:

  • AIA (automatisk indbrudsalarm).
  • ADK (automatisk adgangskontrol).
  • TVO (tv-overvågning).
  • ABA (automatisk brandalarm).

Ring til os i dag, og så tager vi en snak om dine muligheder for sikring.

Ring til os

Hvilken type sikring har jeg behov for?

Automatisk indbrudsalarm

Den automatiske indbrudsalarm (AIA) findes i mange danske hjem og arbejdspladser den installeres, så den passer til den enkelte opgave. Derudover er den meget brugervenlig og kan betjenes via kode, brik, fjernbetjening, app mm. Selv børn kan betjene anlægget, da de ikke skal huske på koder men blot til-/frakobler ved at vise deres brik til betjeningspanelet.

Indbrudsalarmen kan både leveres opkoblet til Securitas A/S kontrolcentral for hurtig reaktion i tilfælde af alarm samt evt. tilkalde en vagt til bygningen. Alarmanlægget kan også leveres, så det kontakter dig direkte.

Hos Leif Nielsen A/S tilbyder vi også at udskifte din nuværende AIA, hvis du ønsker at opdatere til den nyeste teknologi.

Der er mange muligheder for opsætning herunder bl.a. nattilkobling, røgmeldere, overfaldstryk mm. Ring til os på tlf. 48 70 61 90, hvis du ønsker personlig rådgivning til sikring i Nordsjælland og Københavnsområdet.

Automatisk adgangskontrol

Denne type sikring passer perfekt til virksomheden, der ønsker at have fuld kontrol over hvem, der færdes rundt omkring i virksomheden. Med denne installation kan adgang styres nemt og sikkert, da du blot får adgang med ”kort/brik”.

Som administrator på adgangskontrollen kan du styrer sikkerhedsniveauet fra din computer, tablet eller smartphone. Du styrer helt enkelt hvor og hvornår medarbejderne, besøgende eller håndværkere skal have adgang.

De ansatte får adgang med den type ”nøgle”, Adgangsnøglerne fås som brikker, armbånd, kort eller en chip, der kan sættes fast på f.eks. mobilcoveret.

Vi kører naturligvis ud til virksomheden først for på bedst mulig vis at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Ring til os i dag på tlf.: 48 70 61 90 og hør mere om hvordan ADK kan hjælpe dig og din virksomhed med at få overblik over hvor og hvornår folk færdes i bygningen.

sikring i Nordsjælland - Leif Nielsen A/S installerer indbrudsalarmer

 sikring i Nordsjælland - Leif Nielsen A/S installerer adgangskontrol

sikring i Nordsjælland - Leif Nielsen A/S installerer brandalarmer

sikring i Nordsjælland - Leif Nielsen A/S installerer tv-overvågning

Automatisk brandalarm

ABA er alarmanlægget der automatisk tilkalder brandvæsnet i tilfælde af brand samt alarmerer evt. personer i bygningen.

ABA bliver typisk installeret som følge af et krav fra myndighederne ifm. Med byggeansøgning. Derudover er der nogle der frivilligt vælger at få installeret ABA da det i de fleste tilfælde giver rabat på brandforsikringen.

Går du og overvejer at få installeret ABA, så kontakt Leif Nielsen A/S i dag, og så finder vi den helt rigtige løsning til dig og dine behov.

Tv-overvågning

TVO er til dig, der ønsker at supplere din traditionelle sikring, hvad end det er privat eller erhverv. Denne type sikring har en stor afskrækkende effekt på de ubudne gæster. For at få det mest mulige ud af din overvågning, er det vigtigt, at der løbende bliver lavet kontrol og service af installationen af specialister.

Hos Leif Nielsen tilbyder vi naturligvis også installation af TVO i forlængelse af vores sikringsydelser.

Elektriker

Tågesikring

Tågesikring er en sikringsform hvor man frem for at skræmme tyven væk gør så han ikke kan se at stjæle noget. Dette gør man ved at fylde tæt røg ud i området omkring de effekter man ønsker at sikre.

Røgen er uskadelig for både mennesker, dyr og inventar.

Se mere om tågesikring i videoer på nedenstående link.
https://www.protectglobal.dk/boligen/boligen-video/

Skal vi hjælpe dig med sikring?

Kontakt Leif Nielsen A/S i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dit hjem eller din arbejdsplads mere sikker. Vi tilbyder sikring i Nordsjælland og København.

Ring til os
Kontakt os