OM OS

Firmaet Leif Nielsen A/S er en installations- og servicevirksomhed, som har specialiseret sig i at rådgive og løse opgaver indenfor el- og IT-installationer i virksomheder, kommuner/amter og private hjem, herunder belysning, netværksinstallationer samt sikring.

Virksomheden blev startet i 1969 og overtaget af Gert Jensen i 1999. Firmaet har 20 medarbejdere, hvoraf flere har over 25 års ansættelse. Vi gør meget ud af at ajourføre og udvikle vore medarbejderes faglige viden. Dette gør vi gennem løbende uddannelse, og ved at medarbejderne har en tæt og personlig dialog med kunder og leverandører.

Vi har gennem årene oparbejdet en stabil kundekreds, som vi samarbejder med år efter år. Et samarbejde, hvor det er naturligt at opgaverne udføres til aftalt tid og pris. Således sikrer vi dig et resultat af høj kvalitet og lang holdbarhed.

I 2012 købte elektriker Villads Sonne Jørgensen samt Nick Olsen virksomheden. Dette betyder, udover bibeholdelse af den gode kundepleje samt den høje kvalitet, at virksomheden er rustet til fremtidens teknologiske udfordringer.

Alarmsikring
Elektriker
Tømrer