sidebar-phone

48 70 61 90

  sidebar-email

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

elapp

Leif Nielsen A/S er specialister i alle former for elektronisk installations arbejde og tilbyder skræddersyet løsninger til både det offentlige, virksomheder og private. Vi har været i branchen siden 1969, og vores solide kenskab sikrer, at du som kunde altid modtager den bedste rådgivning og kvalitet.

Nye tider – nye løsninger
Elmarkedet ændre sig konstant, og vi er fuldt rustet til at tilbyde løsninger inden for fremtidens energivenlige løsninger og fremtidens teknologiske udfordringer.

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger inden for lys, varme, teleinstallationer, alarmanlæg, automatik og energioptimering. Vores medarbejdere sikrer, at du får lige præcis den løsning der passer til dit behov.

Leif Nielsen A/S sørger for løbende at videreuddanne vores elektrikere, så du kan nyde godt den nyeste viden og de seneste trends inden for el-arbejde og belysning. Har du specifikke ønsker eller tanker omkring dit næste projekt eller er du blot i tvivl om hvad dit behov er, tøv da ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at rådgive dig til den bedste løsning.

Stærkt samarbejde med leverandører
Leif Nielsen A/S har i kraft af vores mange år inden for el-branchen et bredt samarbejde med nogle af de bedste leverandører på markedet.

Har du større projekter i tankerne, kan vi tilbyde en total løsning i samarbejde med vores tømrer- og murerafdeling. Så skal du ikke selv sørge for det.

Kontakt Leif Nielsen A/S
Vi er beliggende i Nordsjælland, og tilbyder vores kompetencer i de omkringliggende kommuner samt Storkøbehavn.
Vi har forståelse for, at det ikke er det bedste scenarie at have håndværkere rendende og forstyrre husfreden eller det daglige arbejde. Derfor sørger vi altid for, at de aftalte deadlines overholdes.

 

 

Bestil Håndværker

Bestil en håndværker ved at skrive eller ringe til os på 48 70 61 90.

Bestil os nu

Vidste du at?

Virksomheden blev startet i 1969.

Firmaet har 20 medarbejdere, hvoraf flere har over 25 års ansættelse.

Vi leverer kvalitetsprodukter og service til hele Danmark.

I 2012 købte elektriker Villads Sonne Jørgensen samt Nick Olsen virksomheden.

Vores samarbejdspartnere