sidebar-phone

48 70 61 90

  sidebar-email

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

firmaprofil1

Firmaet Leif Nielsen A/S er en installations- og servicevirksomhed, som har specialiseret sig i at rådgive og løse opgaver indenfor el- og IT-installationer i virksomheder, kommuner/amter og private hjem, herunder telefonanlæg, adgangskontrol og rumsikring.

Virksomheden blev startet i 1969 og overtaget af Gert Jensen i 1999. Firmaet har 20 medarbejdere, hvoraf flere har over 25 års ansættelse. Vi gør meget ud af at ajourføre og udvikle vore medarbejderes faglige viden. Dette gør vi gennem løbende uddannelse og ved at medarbejderne har en tæt og personlig dialog med kunder og leverandører.

Vi har gennem årene oparbejdet en stabil kundekreds, som vi samarbejder med år efter år. Et samarbejde, hvor det er naturligt at opgaverne udføres til aftalt tid og pris.

I 2012 købte elektriker Villads Sonne Jørgensen samt Nick Olsen virksomheden. Dette betyder udover at virksomheden bibeholder den gode kundepleje samt den høje kvalitet at virksomheden er rustet til fremtidens teknologiske udfordringer.

Bestil Håndværker

Bestil en håndværker ved at skrive eller ringe til os på 48 70 61 90.

Bestil os nu

Vidste du at?

Virksomheden blev startet i 1969.

Firmaet har 20 medarbejdere, hvoraf flere har over 25 års ansættelse.

Vi leverer kvalitetsprodukter og service til hele Danmark.

I 2012 købte elektriker Villads Sonne Jørgensen samt Nick Olsen virksomheden.

Vores samarbejdspartnere